TOP 6 filmai

Laabas visiem!
Tai manau tai bus gan keista tema pradėti rašyti blogus, bet manau, kad šiuo metų laiku daugeliui iš jūsų patinka šiltai gulėti lovoje ar kažką, kažkur veikti ir žiūrėti filmus.Taigi nusprendžiau padayti ,,Top 6 geriausi  mano matyti romantinai filmai". Mano manymu šie filami tikrai verti dėmesio ir jūs nenusivilsite.
P.s.Kažkada vėliau manau padarysiu kažkokį prisistatymą ar kažką panašaus, bet kolkas noriu kad šis blogas išliktų kiek anonimiškas.

1.Filmas ,,Titanikas/Titanic"

Tikriausiai daug kas matė šį filmą, bet tiem kas nematė, eikite pažiūrėti šio nuostabaus filmo!Taip šis filmas tiesiog TOBULAS.Tai filmas apie didžiausio ir neva saugiausio laivo denyje dviejų jaunolių įsižiebusia meilę ir aistrą.Mergina plaukė į Filadelfiją susituokti su savo pavydžiu bei labai turtingu jaunikiu, o Rauzės tikroji meilė Džekas laive atsidure atsitiktiniu būdu išlošdamas bilietą kortų žaidime.Po kelių dienų laivas atsitrenkia į ledkalnį, o laive išsigelbėjimo valčių neužtenka išgelbėti visiems, todėl kas nutiko sužinosite peržiūrėje filmą.



Vaizdo rezultatas pagal užklausą „titanikas filmas“

2.Filmas ,,Puolusieji/Fallen"

Šis filmas apie mergina ir jos matomus šešėlius, kurie kaip ji manė pražudo jai svarbius žmones.Po pirmosios ,,jos" sukeltos mirties, ji nusprendė pakeisti gyvenimą, todėl išvyko į uždarą perauklėjimo mokyklą.Kai mergina mokykloje susipažįsta su Danieliu, pajunta jam pažįstamą ilgesį, lyg pažinotų tą antgamtiškai gražų vaikiną iš anksčiau. Sunkiai tramdydamas savo jausmus Danielis stengiasi neprisileisti prie savęs Liusės, paaiškindamas keistai: tiesa pražudysianti ją kaip ir ankstesniais kartais. Kur nuves ši meilės istorija ir kodėl mylimieji randa vienas kitą, kad ir vėl prarastų?

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „fallen“


 3.Filmas ,,Popieriniai miestai/Paper Towns"

Šis filmas taip pat ape meilės istorija, bet jis išsikirtinis mano nuomone savo pabaiga. Dar nebuvau mačiusi filmo su panašia pabaiga. Beto šis filmas apie mergina kuri kaip manė jos kaimynas yra nepaprasta ir išskirtinė. Po kurio laiko jų keliai išsiskyrė. Paskutine naktį prieš Margo pabėgimą ji nusprendė atkeršyti tai ką jai padarė jos draugai ir vaikinas, liūdininku ji pasitelkė kaimyną. Išvykus Margo jis nenustojo ieškoti užuominų kurios veda pas ja. Galiausiai jis ja suranda ir ar jis suspėjo į šokius pamatysite filme.


Vaizdo rezultatas pagal užklausą „paper towns“


 4.Filmas ,,Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos/The  Fault in Our Stars"

Dar vienas romantinis filmas, apie paauglius.Heizelė ir Gasas - du jaunuoliai, kuriuos suvienija kandus humoro jausmas, netikėtai užklupę šilti jausmai, ir mirtinos ligos istorija. Heizelės nuolatinis palydovas - deguonies balionėlis, o Gasas nesiliauja šmaikštavęs apie savo protezuotą koją, tačiau jų meilės ir draugystės istorija kupina svajonių ir trapios vilties, kad gyvenimas yra kur kas daugiau nei nugyventų metų skaičius.





Vaizdo rezultatas pagal užklausą „del musu likimo ir zvaigzdes kaltos“


5.Filmas ,,Jei pasilikčiau/If I stay"

Tai filmas susijęs su muzika, meile ir šeima.Filmas pasakoja apie mergina kuri vieną vakarą su savo šeima važiavusia namo ir pakliuvusia į avarija, prieš tai ji buvo susipažinusi su savo gyvenimo meilę Adamu. Pakliuvus į avariją  ji ilgai svarstė ar gyventi toliau ar ne.. Ką ji nusprendė pamatysite filme!

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Jei pasilikčiau“


6.Filmas ,,Balkonas"

 Vienintelis Lietuviškas filmas šiame sąraše.Gal jis nėra toks romantinis kaip kiti,bet jis apie lietuvių praeitį bei vaikų sukurta ryšį. Nežinau kodėl, bet šis filmas man patiko nors ir nebuvo toks labai įspudingas, bet tikrai siūlau peržiūrėti įpatingai jeigu jums patinka Lietuvos praeitis ar panašūs dalykais.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „balkonas filmas“

Taigi manau, kad dauguma  iiš jūsų, dauguma šių filmų matėte, bet vistiek tikiuosi, kad jums patiko.
taigi ačiū už dėmesį ir susitiksime kituose įrašuose.
-SAMARR

Komentarai